Ενημέρωση

Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών δραστηριοτήτων στην Ενορία Ευαγγελιστρίας

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ετέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη των κατηχητικών σχολείων και των νεανικών δραστηριοτήτων στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

Ο συντονιστής των δραστηριοτήτων και Προϊστάμενος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τζάβλας αναφέρθηκε εν συντομία στις ποικίλες δραστηριότητες της Ενορίας για τα παιδιά και τους νέους (παιδικές και νεανικές συντροφιές, εικαστικά, βυζαντινή και ευρωπαϊκή μουσική και χορωδία, πινγκ-πονγκ, ποδηλασία, προβολές ταινιών) και παρουσίασε, ενώπιον του Σεβασμιωτάτου και πλήθους γονέων και παιδιών όλων των ηλικιών, τους εκπαιδευτικούς και την ειδίκευση του καθενός. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον π. Γεώργιο Τζάβλα και τους συνεργάτες του ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.

Στον Αγιασμό παρέστησαν επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα υγείας κ. Εμμανουήλ Κλώντζας, οι Αντιδήμαρχοι κα Δέσπω Καρνιαδάκη και κα Έφη Κοκολάκη-Βελημβασάκη και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως κ. Νικόλαος Παντιέρας.

Back to top button