Ενημέρωση

Χοροστασίες κατά τὴν Δ΄ Ἑβδομάδα τῶν Νηστειῶν τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας & Χερρονήσου κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριος την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, στις 07.00 μ.μ, θα χοροστατήσει στον  Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου, στην Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. 

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012, και ώρα 6.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ενορίας Λιμένος Χερσονήσου.

Το πρωί της Κυριακής Δ΄ των Νηστειών 25 Μαρτίου 2012, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου.

Στις 11.00 π.μ. θα χοροστατήσει στην Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος πόλεως Αγίου Νικολάου.

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου, μετά το τέλος του οποίου θα ακολουθήσει ομιλία από τον Σεβ. Μητροπολίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button