Ενημέρωση

Επίσκεψη του Μητροπολίτου σε Επιταφίους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Την Μεγάλη Παρασκευή, 6 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεράσιμος επεσκέφθη ιερούς ενοριακούς ναούς της επαρχίας της Μητροπόλεώς μας για να προσκυνήσει τους Επιταφίους και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

Το μεσημέρι επεσκέφθη τις μεγαλύτερες ενορίες της πόλεως του Αγίου Νικολάου: τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου, Αγίου Αντωνίου, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή “Σταυρός” και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Έξω Λακώνια.

Το απόγευμα μετέβη στην Ιερά Μονή Θεογεννήτορος και τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Μοχό Πεδιάδος και εν συνεχεία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κράσι, στην Ιερά Μονή Παναγίας Καρδιωτίσσης (Κεράς) Πεδιάδος, όπου ετέλεσε Τρισάγιο στο μνήμα της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Μοναχής Μαριάμ, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Αβδού Πεδιάδος, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Ποταμιές Πεδιάδος, στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Αγριανά Χερσονήσου, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πισκοπιανό Χερσονήσου και τέλος στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι Επάνω Χερσονήσου.

Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τρισάγιο στο μνήμα του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου, που ευρίσκεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

 

Back to top button