Ενημέρωση

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεαπόλεως

 

 

 

 

Όταν πάτε εκδρομή να μου πείτε να έρθω μαζί σας

Ανέβηκε τα σκαλοπάτια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης,  χαμογελαστός και  ευδιάθετος καλημέρισε τους πάντες, συστήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές λέγοντας πως σκέφτηκε  να ξεκινήσει την ημέρα του περνώντας να τους πει μια «καλημέρα». Τόσο απλά…

Ο απρόσμενος επισκέπτης δεν ήταν άλλος από το νέο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο. Το νέο γείτονα της κοινότητας του σχολείου, που θα συντροφεύει στο εξής και θα στέκεται δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. Ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη  ετούτη η επίσκεψη λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο πρωινό κουδούνι.

Αφού καλημέρισε τους εκπαιδευτικούς στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων και συνομίλησε για λίγο μαζί τους, ακολούθως η διευθύντρια Μαρία Πρατσίνη τον κάλεσε να προσευχηθούν όλοι μαζί στην πρωινή προσευχή.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και το 1ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης, όπου μοιράστηκε στιγμές δημιουργίας με τους λιλιπούτειους μαθητές, εντυπωσιασμένος από τις πρωινές καλλιτεχνικές δραστηριότητές τους. Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Ζέτα Ντακούλα με την ίδια έκπληξη γι’ αυτή την ξαφνική επίσκεψη υποδέχθηκε τον κ. Γεράσιμο, συνομίλησε μαζί του και ευχήθηκε ολόψυχα υγεία και δύναμη στη νέα του θέση και το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button