Ενημέρωση

Η Αστυνομία αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο για να εκφράσει δια ζώσης τις προσωπικές του ευχές και να μεταφέρει τα σεβάσματα ολοκλήρου του Σώματος της Αστυνομίας Λασιθίου, επί τη ευκαιρία της Εορτής των Χριστουγέννων.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής τόνισαν την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Εκκλησίας και της Αστυνομίας, με σκοπό την  εξάλειψη της κοινωνικής αδικίας και των ποικίλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας.

Απόδειξη αυτής της αγαθής συμπόρευσης ήταν και  η εκ μέρους της Αστυνομικής Διευθύνσεως δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων στην Εκκλησιαστική Στέγη Αγάπης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, με σκοπό την διάθεσή τους σε πάσχοντες και εμπερίστατους συνανθρώπους μας  τις Άγιες αυτές Ημέρες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε από καρδίας τον κ. Αστυνομικό Υποδιευθυντή και τα στελέχη της Αστυνομίας για την προσφορά τους αυτή, η οποία αποτελεί δείγμα της αγάπης τους προς την Εκκλησία και της συμπαράστασής τους στο φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο που επιτελεί  η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου.

Back to top button