Ενημέρωση

Κατανυκτικός Εσπερινός Κυριακής Β’ Νηστειών

Την Κυριακή 4 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεράσιμος χοραστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό που ετελέσθη στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου της πόλεως Αγίου Νικολάου. Έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, υπό τη διεύθυνση του κ. Αντωνίου Πλαΐτη, Διευθυντού της Σχολής και Άρχοντος Υμνωδού της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολ. Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κρουσταλλένιας Οροπεδίου Λασιθίου Αρσένιος Καστρι­νάκης, με θέμα: «Πάθη και αρετές κατά τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά».

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Αντώνιο Πλαΐτη, καθώς και όλα τα μέλη της Βυζαντινής Χορωδίας. Ο κ. Πλαΐτης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη στήριξή του που είναι καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής, καθώς και όλους τους χορωδούς. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στους απόφοιτους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τα πτυχία και τα διπλώματα για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

 

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ                                                                           ΠΤΥΧΙΑ

Κακεπάκης Χαράλαμπος     Άριστα 10                            Δερμιτζάκης Εμμανουήλ       Άριστα 10

        π. Ιωάννης Τζεβαμπινάς      Άριστα 10                            Γιαλύτης Χαρίλαος                 Άριστα 9,7/10

Ιωσήφ Φρουζάκης                 Άριστα 10                            Σαριδάκης Νικόλαος              Άριστα 10

Back to top button