Ενημέρωση

Κατατακτήριες εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013-2014

 

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι κατατακτήριες εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013.

Υποψήφιοι σπουδαστές από όλη την Κρήτη εξετάσθηκαν από την επιτροπή κατατακτηρίων εξετάσεων που ορίστηκε με την υπ’ αριθ. 170485/8646/2221/1619/09-10-2013 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού αποτελούμενη από τους: κ. Αντώνιο Κ. Πλαΐτη, ως Διευθυντή της Σχολής και Πρόεδρο της Επιτροπής, π. Νικόλαο Αλεξάκη, Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής Ωδείου Δήμου Σητείας, π. Νικόλαο Σταματάκη, Καθηγητή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου, κ. Ανδρέα Γιακουμάκη, Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και κ. Γεώργιο Ψαρουδάκη, Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Δήμου Ιεράπετρας Κρήτης, ως μέλη. Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου παρέστη η κ. Ιωάννα Παπαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, από το σχολικό έτος 2010 – 2011, είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button