Ενημέρωση

Ο Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία», στην Αγία Παρασκευή Λατσίδας Μεραμβέλλου, εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται την πρώτη ημέρα του ενεστώτος μηνός.

Τον Αγιασμό επ᾽ ευλογία των φιλοξενουμένων του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ. Αρχιμ. Τίτος Ταμπακάκης, εκ προσώπου του Σεβασμ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου. Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο π. Τίτος ομίλησε για την αξία και τον σεβασμό που οφείλουμε να δίδουμε στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και για το σημαντικό προνοιακό έργο που επιτελεί η τοπική μας Εκκλησία για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων κάθε ηλικίας και να περικρατήσει το γήρας.

  

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις επιδέξιες φιγούρες από το χορευτικό συγκρότημα της Ανδριάνης Γαλανού και παραδοσιακούς κρητικούς σκοπούς από τον Αριστείδη Ζερβό στη λύρα, τον Εμμανουήλ Φανουράκη στο λαούτο και τον Γιώργο Ζερβό στο μαντολίνο.

  

Back to top button