Ενημέρωση

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος στην χριστουγεννιάτικη εορτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά η χριστουγεννιάτικη εορτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά των Αστυνομικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Όστρια στην Ιεράπετρα, παρουσία των Σεβασμ. Μητροπολιτών Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, του Προέδρου Αξιωματικών Κρήτης κ. Στυλιανού Καρακούδη, του Αστυνομικού Διευθυντού Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, της Αντιπεριφερειάρχου Λασιθίου κ. Πελαγίας Πετράκη και του Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα Υγείας κ. Εμμανουήλ Κλώντζα, καθώς και των Δημάρχων Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, Σητείας κ. Θεοδώρου Πατεράκη και Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννου Στεφανάκη.

      

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των Αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού. Ακολούθησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τον Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Κραταιά Εστία».

Back to top button