Ενημέρωση

Όλο το Μεραμπέλλο μια γιορτή: Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Ελένη η Καινουριοχωρίτισσα»

Στην κατάμεστη Πλατεία Δικαστηρίων Νεαπόλεως πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Κυριακής 11 Ιουλίου, για ακόμη μία φορά, η θεατρική παράσταση του έργου του Διαλλινομιχάλη «Ελένη η Καινουριοχωρίτισσα», παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου.

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου ανέβασε την τρίτη κατά σειρά παράσταση του θεατρικού έργου του Μιχαήλ Διαλλινά –σε διασκευή της συνταξιούχου Καθηγήτριας Φιλολόγου κ. Ελένης Μελιδονιώτου-Ψαράκη και σε σκηνοθεσία της Ανδριάνης Γαλανού–  και απέσπασε από το ενθουσιώδες κοινό το πιο θερμό χειροκρότημα.

Να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση της σειράς των θεατρικών αυτών παραστάσεων εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Η επόμενη θεατρική παράσταση θα ανέβει την Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ., στο θεατράκι που βρίσκεται εντός του χωρίου της Μιλάτου.

Back to top button