Ενημέρωση

Ποιμαντική δραστηριότητα

Το εσπέρας της Τρίτης 23 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου ιερούργησε στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού πόλεως Αγίου Νικολάου, με αφορμή την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα.

Το πρωί της Τετάρτης 24 Μαΐου, μετέβη στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στον Ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας και που διακρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Παρουσιάστηκε η βραβευθείσα εργασία και ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κ. Philippe Mogental απένειμε το βραβείο στην καθηγήτρια κ. Ελένη Ιωαννίδου και τους μαθητές.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας χοροστάτησε κατά την θ΄ ώρα της Αποδόσεως του Πάσχα και κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Αλμυρού. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στην ομώνυμη κωμόπολη της περιοχής της Χερσονήσου.

Το εσπέρας της Παρασκευής 26 Μαΐου χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό που τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσου Σκινιά.

Το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως και τέλεσε τα μνημόσυνα των Μιχαήλ Φαϊτού και Αντωνίου Πατεράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button