Ενημέρωση

Ποιμαντική δραστηριότητα του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου κατά την πρώτη εβδομάδα των Νηστειών

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας το πρωί της Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου, μετείχε των Ι. Ακολουθιών του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, μετείχε της Ι. Ακολουθίας του Μεγάλου Αποδείπνου, στην Ιερά Μονή Καρδιωτίσσης Κεράς.

Το πρωί της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, μετείχε των Ι. Ακολουθιών του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, μετείχε της Ι. Ακολουθίας του Μεγάλου Αποδείπνου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως.

Το πρωί της Τετάρτης, 1 Μαρτίου, τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Ταξιαρχών Κρεμαστών. Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, μετείχε της Ι. Ακολουθίας του Μεγάλου Αποδείπνου, στην Ι. Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κουφής Πέτρας.

Το πρωί της Πέμπτης, 2 Μαρτίου, μετείχε των Ι. Ακολουθιών του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, μετείχε της Ι. Ακολουθίας του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ι. Ενοριακό Ναό του Αγίου Βασιλείου Κουτουλουφαρίου.

Το πρωί της Παρασκευής, 3 Μαρτίου, χοροστάτησε στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Κέντρο Φροντίδος Ηλικιωμένων “η Μεγάλη Παναγία”, και τέλεσε την πρώτη Στάση των Χαιρετισμών.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, χοροστάτησε στην Ι. Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ι. Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λιμένος Χερσονήσου.

Το πρωί του Σαββάτου, 4 Μαρτίου, χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στην Ι. Μονή της Παναγίας Βιγλιωτίσσης.

 

 

 

Back to top button