Ενημέρωση

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Μητροπολίτη Γεράσιμο

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας καὶ Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης στην Νεάπολη Λασιθίου πραγματοποίησε, την Παρασκευή αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Ο Σεβασμιότατος με χαρά υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, Γιώργο Καρτσάκη και τον ταμία, Γιώργο Κουφάκη και άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν, όπως η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, οι σοβαρές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό που χρήζουν άμεσης κάλυψης, καθώς και το μεγάλο έλλειμμα σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θέματα που δυσχεραίνουν το έργο των Αστυνομικών για την προστασία του πολίτη.

Ο σεβασμιότατος έδειξε ξεχωριστό ενδιαφέρον για την πρόθεση της Ένωσης να ανεγείρει μνημείο για τους Πεσόντες Αστυνομικούς του Νομού Λασιθίου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς η Αστυνομία του Λασιθίου πενθεί ήδη, ως σήμερα, δύο νεκρούς. Ο νέος Μητροπολίτης δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλάι των αστυνομικών για τα πάγια αιτήματά τους, αρωγός στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πρόθεση του, η Μητρόπολη να συνδράμει στην ανέγερση μνημείου για τους Πεσόντες Αστυνομικούς.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button