Ανακοινώσεις

Σχολή Γονέων: Ομιλητής ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος στην επόμενη διαδικτυακή συνάντηση

Σας γνωρίζουμε ότι η επόμενη προγραμματισθείσα ομιλία στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ., μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook (δεν απαιτείται λογαριασμός στο Facebook για την παρακολούθηση της ομιλίας).

Ομιλητής θα είναι ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Συνοδοιπόροι στην εντολή του Χριστού: Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα Έθνη».

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η συνάντηση αυτή, καθώς και οι επόμενες συναντήσεις της Σχολής Γονέων, δεν θα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά θα μεταδίδονται διαδικτυακά από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook. Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε μεταβείτε απευθείας στην διαδικτυακή ομιλία, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/mitropoli.petras.herronisou/

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Back to top button