Ενημέρωση

Διοργάνωση προσκυνηματικής εκδρομής σε Πάρο και Τήνο

Η Ιερά Μητρόπολις Πέτρας και Χερρονήσου  

διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στην Πάρο και την Τήνο

 

Υπεύθυνος εκδρομής: Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ.  Τίτος Ταμπακάκης

Τηλ. 2841032320

 

ατμοπλοϊκώς απευθείας από Ηράκλειο

από 25 έως 27 Ιουνίου  2018

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου: Μεταφορά από Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Πάρο στις 09.30. Άφιξη και εκδρομή με λεωφορείο στο νησί. Θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Χριστού Δάσους (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) και την πανέ­μορφη Νάουσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Παροικιά τακτοποίηση στα δωμάτια – διανυκτέ­ρευση.

 

Τρίτη, 26 Ιουνίου:  Το πρωί επίσκεψη στον Ιερό Παλαιοχριστιανικό Βυζαντινό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Παροικιά.
Αναχώρηση για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Ευαγγελίστριας. Θα επισκεφτούμε την Ι.Μ. της Αγ. Πελαγίας, Μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεο­­τό­κου (Κυρίας των Αγγέλων) στο Κεχροβούνι. Πρόκειται για μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα, που περιλαμβάνει αρκετές μικρότερες εκκλησίες. Ο ναός ο αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου έχει ξυλόγλυπτο τέμπλο εξαιρετικής τέχνης με πολύ ωραίες τοιχογραφίες και διασώζεται το κελί, που έζησε η Μοναχή Πελαγία, στο όραμα της οποίας οφείλεται η εύρεση της εικόνας της Παναγίας. Επιστροφή στην πόλη της Τήνου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο –  διανυκτέ­ρευ­ση.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου: Εκκλησιασμός στο Ι. Ν. της Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αγορά της Τήνου. Το μεση­μέρι αναχώρηση για το Ηράκλειο και άφιξη στις 21.30. Μεταφορά με λεωφορείο στη Νεά­πολη και τον Άγιο Νικόλαο.

Τιμή Συμμετοχής : 200 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται :

  • Τα ατμοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πάρος, Πάρος – Τήνος και Τήνος – Ηράκλειο και οι μεταφορές με λεωφορείο από και προς το λιμάνι.
  • Οι διανυκτερεύσεις στην Πάρο και στην  Τήνο, σε ξενοδοχεία  σε 2κλινα δωμάτια με πρωινό.
  • Οι περιηγήσεις με λεωφορεία στην Πάρο και στην Τήνο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Συνοδός Γραφείου και ΦΠΑ

Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Miranda Travel»

Πλατεία Αγίου  Μηνά, Ηράκλειο. Τηλ: 2810287430/286171,

Μοίρες. Τηλ: 2892022902, Fax: 2892023401

Back to top button