Ενημέρωση

Επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Χερσονήσου

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. Τίτου Ταμπακάκη, επεσκέφθη το Κέντρο Πληροφόρησης “Infopoint” του Δήμου Χερσονήσου, το οποίο στεγάζεται στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ευθύμιος Μουντράκης, Υπεύθυνος Τουρισμού και Απασχόλησης και ο κ. Νικόλαος Σταυρουλάκης, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Ο κ. Μουντράκης ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στους χώρους του Κέντρου Πληροφόρησης, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ι.Τ.Ε. Κρήτης. Το Κέντρο αυτό δίδει πληροφορίες στους επισκέπτες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, σχετικά με τα αρχαιολογικά και εκκλησιαστικά μνημεία και τις περιπατητικές και άλλες διαδρομές του Δήμου Χερσονήσου.

Αμέσως μετά ο κ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου φιλοξένησε τον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του όπου, μετά του Αντιδημάρχου, συνεζητήθησαν τα προβλήματα της περιοχής, καθώς και οι προκλήσεις που δημιουργεί ο αναπτυσσόμενος τουρισμός, που καθιστά τη Χερσόνησο τον μεγαλύτερο τουριστικό Δήμο της χώρας. Επίσης, συνεζητήθηκε με ποιο τρόπο η Ιερά Μητρόπολίς μας θα συνεργαστεί με τον Δήμο σε θέματα θρησκευτικού τουρισμού.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δομές του Δήμου και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Back to top button