Ενημέρωση

Εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου

Ολοκληρώθηκαν αισίως για μία ακόμα χρονιά τα μαθήματα στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την διεξαγωγή πτυχιακών-διπλωματικών και προαγωγικών εξετάσεων στις 19 και 20 Ιουνίου αντίστοιχα, στην έδρα της Σχολής στη Νεάπολη.

Την Τρίτη 19 Ιουνίου διεξήχθησαν, κατόπιν εγκρίσεως και αδείας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την υπ’ αριθ. 158861/3228/1360/1055 Απόφαση, οι πτυχιακές-διπλωματικές εξετάσεις. Η Εξεταστική Επιτροπή αποτελείτο από τον Πρόεδρο και Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Αντώνιο Πλαΐτη, Άρχοντα Υμνωδό της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και τα Μέλη κ. Δημήτριο Νεραντζή, π. Νικόλαο Αλεξάκη, κ. Ανδρέα Γιακουμάκη και π. Βασίλειο Περουλάκη, ενώ παρέστη ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κ. Μιχαήλ Στρουμπάκης.

   

   

 

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής, παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου. Ο Σεβασμιώτατος, τιμητικά προσκεκλημένος από τον Διευθυντή της Σχολής και Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Αντώνιο Πλαΐτη, είχε τη δυνατότητα να υποβάλλει τα δικά του ερωτήματα στους σπουδαστές και να παρακολουθήσει την πρόοδο τους. Στην Επιτροπή συμμετείχαν επίσης οι καθηγητές της Σχολής π. Βασίλειος Περουλάκης και π. Νεκτάριος Κιοστεράκης.

   

Back to top button