Ενημέρωση

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου

Το εσπέρας της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευλόγησε και έκοψε την αγιοβασιλόπιτα του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. στην περιοχή Ξηρόκαμπος, πόλεως Αγίου Νικολάου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την ύπαρξη αυτού του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην πόλη του Αγίου Νικολάου και ευχήθηκε στον Διευθυντή κ. Ιωάννη Τζάβλα, τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους του εκπαιδευτικού ιδρύματος μια καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία, ευημερία και πρόοδο.

  

Εκ προσώπου του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης, Πανοσ. Αρχιμ. Παΐσιος Δερμιτζάκης μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του για ευόδωση του έργου του ιδρύματος.

Τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής κ. Ιωάννης Τζάβλας, ο οποίος παρουσίασε στους παρεστηκότες την πληθώρα των ειδικοτήτων που προσφέρονται στο συγκεκριμένο Ι.Ε.Κ. και καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα επαγγελμάτων. Μετέφερε δε τις ευχές για τη νέα χρονιά του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Εμμανουήλ Κόνσολα και του Βουλευτή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη.

  

Back to top button