Ενημέρωση

Ίδρυση έδρας “Αντωνίου Παπαδάκη” στο ΕΚΠΑ

Αποδεκτή έγινε από τον Πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Δημόπουλο  η πρόταση του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη για την δημιουργία έδρας στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα φέρει την ονομασία «Αντώνιος Φ. Παπαδάκης», του μεγαλύτερου ευεργέτη για την ίδρυση του ιστορικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη συζητήθηκε και συμφωνήθηκε στο πλαίσιο των επετειακών-τιμητικών εκδηλώσεων για την 150η επέτειο της Μάχης του Λασιθίου και την συνεισφορά  του μεγάλου Κρητικού ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών «Αντωνίου Φ. Παπαδάκη», που οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου.

Την κορυφαία εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος του Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λασιθιωτών «Ο ΔΙΚΤΑΙΟΣ», το Καμπάνειο Ίδρυμα και την Πνευματική Εστία οροπεδίου Λασιθίου, στην Μεγάλη Αίθουσα τελετών του κεντρικού κτιρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια).  

από το Cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button