Ενημέρωση

Ποιμαντική δραστηριότητα Α’ Εβδομάδος Νηστειών

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος κατά την πρώτη Εβδομάδα των Νηστειών επισκέφθηκε ποιμαντικώς και συμμετείχε στις ιερές Ακολουθίες που τελέστηκαν σε Ιερές Μονές και Ενορίες της μητροπολιτικής του περιφέρειας, ως εξής:

Το απόγευμα της Δευτέρας Α’ Νηστειών χοροστάτησε εκ του παραθρονίου στο πρώτο Μεγάλο Απόδειπνο για το εφέτος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Το απόγευμα της Τρίτης Α’ Νηστειών χοροστάτησε στο Μεγάλο Απόδειπνο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως.

Το πρωί της Τετάρτης Α’ Νηστειών προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυρτοπηγιακή Μονή Παναγίας Κεράς Καρδιωτίσσης Πεδιάδος.

Το πρωί της Παρασκευής Α’ Νηστειών χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο του ΚΦΗ “Η Μεγάλη Παναγία”. Αργότερα, το απόγευμα, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αβρακόντε.

Back to top button