Ενημέρωση

Διακαινήσιμος Εβδομάδα (α’)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος προεξήρχε των Ιερών Ακολουθιών και της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκαν στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σεληνάρι, το Απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα και το πρωί της Δευτέρας της Διακαινησίμου, όπου πλήθη πιστών προήλθαν για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή Ιερά Εικόνα και τα χαριτόβρυτα λείψανα του Τροπαιοφόρου Αγίου.

Το απόγευμα Δευτέρας της Διακαινησίμου χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πλάκα. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας μετέβη στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, όπου κατόπιν προσκλήσεως του οικείου ποιμενάρχου κ. Ειρηναίου, συλλειτούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο στο Καθολικό της πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Σπηλίου.

Το απόγευμα της Τρίτης της Διακαινησίμου, ο Σεβασμιώτατος Μητρπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σισσίου. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νεαπόλεως.

Back to top button