Ενημέρωση

Φωτογραφικό Οδοιπορικό της Μεγάλης Εβδομάδος

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα χοροστάτησε και προεξήρχε στις Ιερές Ακολουθίες που τελέστηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως και σε Ιερούς Ναούς της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο της Μεγάλης Τρίτης το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και στη συνέχεια χοροστάτησε κατά τον Όρθρο της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Αγίου Νικολάου.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος πόλεως Αγίου Νικολάου, όπως επίσης και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο Σεβασμιώτατος περιήλθε και προσκύνησε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής τους Επιταφίων Ενοριών της Επαρχίας Μεραμβέλλου, φωτογραφίες των οποίων παραθέτουμε.

 

Back to top button