Ενημέρωση

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος στην έναρξη της λειτουργίας του εργοταξίου για τη Μαρίνα της Mirum Hellas

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση για το σύνολο της επένδυσης που θα γίνει στα πλευρά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, έγινε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου  η έναρξη της λειτουργίας του εργοταξίου για τη Μαρίνα της Mirum Hellas. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κάτω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στα Λενικά παραβρέθηκαν περίπου διακόσιοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος, ενώ χαιρέτησαν διαδυκτιακά ο Υπουργός Έργασίας και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και οι παριστάμενοι Υφυπουργοί Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης και Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Για το έργο και την στήριξη της επένδυσης μίλησαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός, Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και ο ίδιος ο επενδυτής κ. Βιτάλι Μπορίσοφ, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοi συνέβαλαν μέχρι σήμερα για την επένδυση αυτή.

Αναλυτικά το έργο της Μαρίνας παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Άγγελος Αγγελιδάκης ενώ το Συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος κ. Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.

Back to top button