Ενημέρωση

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη και των Μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στην πόλη του Ηρακλείου. Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι Σεβασμ. Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, καθώς και ο Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, Πανοσιολ. Αρχιμ. Πρόδρομος Ξενάκης. Το παρόν έδωσαν Βουλευτές και Δήμαρχοι της Κρήτης, εκπρόσωποι των Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών και των τοπικών φορέων.

    

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος συνεχάρη προσωπικώς τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την επανεκλογή του και ευχήθηκε στον ίδιο και στα μέλη της νέας Περιφερειακής Αρχής της Κρήτης, δύναμη, προοπτική κι επιτυχία στη νέα τους θητεία, διατηρώντας την αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

Back to top button